Tarçın 10ml Uçucu Yağ

170,00

Tarçın 10ml Uçucu Yağ

Açıklama

PANACEAE GARDEN

Tarçın Uçucu Yağ

Cinnamomum Zeylanıcum Bitkisinden ,Buhar Distilasyon yöntemi ile elde edilmiştir.

%100 Saf ve Doğaldır.

Avrupa Farmakope ve Monograf Standartlarında Üretilmiştir.

GMP (Good Manufacturing Practice) iyi üretim şartlarında , ISO9001 Kalitesinde üretilip sertifikalandırılmıştır.

PANACEAE GARDEN Tarçın Yağı,Tarçın uçucu yağı (Oleum Cinnamoni Zeilanici), Defne familyasından (Lauraceae) Seylan veya Seylan tarçınının (Cinnamomum zeylonicum Blume) yaprak dökmeyen bir çalısının kabuğu ve yapraklarından buhar damıtma yoluyla elde edilir.

Tarçın esansiyel yağı oldukça agresiftir, seyreltilmemiş tüm esterlerin en güçlü alerjeni olduğu için yanıklara ve tahrişe neden olabilir. Bu nedenle kozmetik amaçlı olarak, diğer esansiyel veya baz yağlarla seyreltilerek dikkatli kullanılmalıdır. Hassas ciltlerde Doktor tavsiyesi olmalı…

Tarçın yağı, kimyasal bileşimi nedeniyle cildi tonlandırabilir, elastikiyetini artırabilir, yaşlanan cilt hücrelerini besleyebilir ve gençleştirici bir etkiye sahip olabilir. Tarçın yağı cildin solgunluğunu giderebilir ve orta derecede sıkılaştırıcı etkiye sahiptir.
Tarçın esansiyel yağı cildi ve kasları hızla ısıtarak spor stresinin üstesinden gelmeyi kolaylaştırır. Kokulu vücut yağı obeziteden muzdarip kişiler için faydalıdır, peeling ve selülit önleyici formüllerde kullanılabilir.

Doza dikkat edilerek tarçın esansiyel yağı şampuanlarda, maskelerde ve saç kremlerinde kullanılabilir. Sadece kırık uçların sayısını azaltmakla kalmayacak, aynı zamanda kafa derisinin üst katmanlarındaki metabolizmayı harekete geçirecek, saç köklerine kan akışını artıracak, sonuç olarak saçlar daha hızlı uzacak, kökler güçlenecek ve saçlarda dökülmeyi durduracaktır. Saçınız parlaklığı ve ipeksilik kazanacak.

Tarçın yağı da dahil olmak üzere uçucu yağların oldukça konsantre bitki esansları olduğunu unutmayın, bu nedenle cilde saf, seyreltilmemiş biçimde uygulanamazlar. Kozmetik kullanım için, taşıyıcı yağı (sabit yağ) içinde seyreltilmelidirler. Uçucu yağlar suda çözünmezler ancak yağda çözünürler. Tarçın aromatik esansiyel yağları, bir kişinin duygusal durumunu iyileştiren harika tonikler olarak kabul edilir. Yorgun, gergin veya sürekli stres altındaysanız, banyonuza tarçın yağı eklemeyi veya difüzör (hava yayıcı) ile tarçın kokusunu içinize çekmeyi deneyin.

Tarçın kokusu korkulardan ve yalnızlık duygularından kurtulmaya yardımcı olur ve etkisi tüm içe dönük ve astenik durumların ve duyguların üstesinden gelmeyi amaçlar. Bu yağın aroması neşelendirir, iyimserlikle yüklenir, ısıtır, ilham verir, yeni başarılara ilham verir, özgüven verir ve yaratıcılığı teşvik eder..

Değerlendirmeler

Henüz değerlendirme yapılmadı.

Sadece bu ürünü satın almış olan müşteriler yorum yapabilir.